المقادير
علبه تونه صغيره + بيض + فلفل حار + بصل + فلفل بارد + جبن مبشور
الطريقة
نقطع البصل ونحمسه مع زيت ثم نضيف الفلفل الحار والبارد ثم التونه ونتبلها بالملح والفلفل.
بكل قالب نحط ملعقتين من التونه ..
نخلط بيضه مع بيالة حليب سايل ونتبلها بالملح والفلفل الاسود ونصبها ع التونه .. ونرشها بالجبن ..
وشريحه فلفل بارد للنكهه ..
بالفرن 10 - 15 دقيقه ..
نقدمها مع الخبز ..
بكل قالب نحط ملعقتين من التونه ..
نخلط بيضه مع بيالة حليب سايل ونتبلها بالملح والفلفل الاسود ونصبها ع التونه .. ونرشها بالجبن ..
وشريحه فلفل بارد للنكهه ..
بالفرن 10 - 15 دقيقه ..
نقدمها مع الخبز ..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق