الاثنين، 24 أكتوبر 2011

.السمك البلطي والارزبالصلصه




طبعاً أنت ِ مصفيه السمك من المـاء
قومي بتدبيل السمك من الداخل والخـارج


وأتركي السمك سـاعه على الاقـل في التتبيله

وبعــد ها قومي بقلي السمك

تعالي نجهـز الخلطه بتاعت القلي

كوب دقيق ابيض + 2 كوب مـاء

وملح + كمون + ولو عندك قليل من باقي الخلطه

ضفيهـا عليهـا

ونضع المقادير على بعض وتقلب حتى تصبح عجينه فوق الخفيفه وأقل من المتوسطه

ضعي السمكه بداخلها واخرجيها


وضعيها في الزيت الغزير المقدوح


تعالي نجهز الصلصه بتاعت السمك والارز

المكونـات :
بصلة مفرية + ثوم مفري + 2 م/ك كزبرة جافة + 1م/ك بابريكا + 1م/ك كمون ناعم + 6 حبات طماطم مقطعة مكعبات + 1 مكعب مرقة دجاج +  + فلفل حار +2م/ك صلصة طماطم + كزبرة خضراء










ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق