المقادير
نصف كيلو حمص شام
5فصوص ثوم مهروس
عصير 1ثمره طماطم
جزرة مبشورة
عصير ليمونه
ملح وشطه وكمون حسب الرغبهنصف كيلو حمص شام
5فصوص ثوم مهروس
عصير 1ثمره طماطم
جزرة مبشورة
عصير ليمونه
الطريقه
ننقع الحمص لمده 12 ساعه بعد غسله جيدا
يوضع علي النار ويترك حتي الغليان
ثم نضع الثوم والطماطم والجزروالملح والشطه والكمون
ويترك حتي النضج
ثم يقلب ويوضع في الاكواب وعليه عصير ليمون ويقدم ساخن
طبعا يفضل شربه فى الشتاء
ويترك حتي النضج
ثم يقلب ويوضع في الاكواب وعليه عصير ليمون ويقدم ساخن
طبعا يفضل شربه فى الشتاء
....
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق