الاثنين، 5 ديسمبر 2011

مشروب حمص الشام خطير فى الشتاء


المقادير
نصف كيلو حمص شام
5فصوص ثوم مهروس
عصير 1ثمره طماطم

جزرة مبشورة
عصير ليمونه
ملح وشطه وكمون حسب الرغبه
الطريقه
ننقع الحمص لمده 12 ساعه بعد غسله جيدا
يوضع علي النار ويترك حتي الغليان
ثم نضع الثوم والطماطم والجزروالملح والشطه والكمون
ويترك حتي النضج
ثم يقلب ويوضع في الاكواب وعليه عصير ليمون ويقدم ساخن 

طبعا يفضل شربه فى الشتاء






....

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق