الأربعاء، 21 ديسمبر 2011

طريقة عمل المكرونة النجرسكو على طريقتى

 
المقادير
نصف كيلو مكرونة  اى نوع تسلق ولا تشطف
ربع كيلة قطع دجاج مخلى ومسلوق
ربع كيلو مشروم
بصلة
مقدار من صلصة البشاميل
نصف كوب زبدة
ملح وفلفل ورشة جوزة الطيب
كوب جبنة مبشورة تركى او شيدر او بارميزان

الطريقة
نضع كل المقادير الاتية مع بعض ( قطع الدجاج المساوق يشوح مع المشروم والبصل ويضاف الملح والفلفل وجوزة الطيب )
تضاف الى البشاميل وتقلب ثم تضاف الى المكرونة المسلوقة وتقلب مع بعض
تدهن صنية بالسمن ثم نضع الخليط السابق ويرش الوجه بالجبن المبشور وقطع الذبدة
تدخل فرن ساخن لمدة ربع ساعة حتى يتحمر الوجه
وتؤكل مع طبق سلطة خضراء

انا عملتها النهاردة كانت تحفة وهى ساخنة


...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق