المقادير
نصف كيلو مكرونة اى نوع تسلق ولا تشطف
ربع كيلة قطع دجاج مخلى ومسلوق
ربع كيلو مشروم
بصلة
مقدار من صلصة البشاميل
نصف كوب زبدة
ملح وفلفل ورشة جوزة الطيب
كوب جبنة مبشورة تركى او شيدر او بارميزان
الطريقة
نضع كل المقادير الاتية مع بعض ( قطع الدجاج المساوق يشوح مع المشروم والبصل ويضاف الملح والفلفل وجوزة الطيب )
تضاف الى البشاميل وتقلب ثم تضاف الى المكرونة المسلوقة وتقلب مع بعض
تدهن صنية بالسمن ثم نضع الخليط السابق ويرش الوجه بالجبن المبشور وقطع الذبدة
تدخل فرن ساخن لمدة ربع ساعة حتى يتحمر الوجه
وتؤكل مع طبق سلطة خضراء
انا عملتها النهاردة كانت تحفة وهى ساخنة
...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق